Strādāt mazāk, lai dzīvotu vairāk /freelance edition/

Mēs nezinām, kā ir ar jums, bet mums patīk atpūsties un baudīt dzīvi. Un ne tikai vienu reizi gadā, kad pienāk vasara vai priekšnieks iedod atvaļinājumu.

Kad runā par dzīves uzlabojumiem, bieži tiek pieminēta vairāk strādāšanas metode vai vienkārši kaut kas beidzot jādara ar to tavu mērķtiecību. Bet mēs esam atraduši citādu veidu, kā uz lietām skatīties un kā dzīvot mierpilnāku dzīvi. Tas nenozīmē, ka jāstrādā nav pavisam, bet var strādāt tik tādus darbus, kas liek no gultas rītos lekt ārā.

Par to arī šī lekcija - kā vienkāršot dzīvi, kā atrast dzīvē balansu un kā nākotnē ķerties klāt tikai prieka darbiem un foršajiem klientiem. Lekcija būs iedvesmai ķerties klāt dzīves pārmaiņām, ja tādas gribas.
Ja viss dzīvē pilnībā apmierina, tad turpini darīt to, ko esi darījis. Bet, ja pietrūkst ideju, kā tad izlēkt ārā no trakā strādāšanas vāveres rata, kā atvilkt elpu arī otrdienas pēcpusdienā, ne tikai sestdienas rītā, un kā to ieradumu "būt mierā" uzturēt, tad lekcija varētu noderēt. Nu, vismaz iedot spērienu pa pakaļu gan!

Uz lekciju šoreiz aicinām freelance darba darītājus un tos, kuri par tādiem vēlas kļūt. Vai vismaz ir interese, ka tāds dzīvessveids tev kādu brīdi varētu būt interesants. Lekcija noteikti noderēs arī algota darba darītājiem, tikai jārēķinās, ka piemēri viarāk koncentrēsies tieši uz freelanceru ikdienu.

Lekcija būs 1h, pēc kuras pusstundu parunāsim, padiskutēsim, pajautāsim un atbildēsim.

Lekcijas maksa:
"Early bird" (līdz 22.10) - 15 €
Standarta (pēc 22.10) - 20 €

Jautājumiem un citām lietām rakstām andis@seekthesimple.com.

// foto: www.andisarnicans.com